Om mig

Hvem står bag hoejen og hvad er filosofien bag træningsformen?

Med mig som personlig træningscoach kan du opnå dit ønskede vægttab, komme tættere på et træningsmål, blive genoptrænet efter en skade, komme i form efter en fødsel, opnå en øget styrke eller udholdenhed, blive inspireret til nye træningsformer og metoder... eller helt enkelt få et venligt spark i den rigtige retning, hvis motivationen har det med at svigte.


Jeg er ekspert i at motivere. Jeg ved, at det er i støtten og motivationen, du finder viljen til at fortsætte ad vejen mod din drøm.

Jeg hedder Claus Højen, er 42 år og uddannet ergoterapeut fra Sundheds CVU nord i 2006 (UCN / Professionshøjskolen Nordjylland).

Gennem en årrække har jeg arbejdet som konsulent for DGI-Nordjylland og senest som selstændig hvor jeg arbejdet med udvikling og undervisning at udøvere og undervisere. Jeg har også været medejer af gymnastikredskabsfirmaet gymnashop.


Jeg har tidligere dyrket spring- og rytmegymnastik gennem mange år. Jeg har været aktiv på mange forskellige hold,  repræsentationshold, eliteholdet fra gymnastikhøjskolen ved Viborg og på 1. divisions konkurrencehold.


Jeg har været instruktør lige siden jeg, som 13årig var på hjælpeinstruktørkursus. Jeg har har været involveret i trænergerningen på næsten alle slags hold fra forældre/barn-, til  repræsentations- og 1. divisionshold.


Jeg er gift med Anne, som også har brugt meget af sin tid på gymnastikken. Sammen har vi tre børn, Amalie, Astrid og Christoffer.

 De seneste år har jeg koncentret mig om den fysiske træning. Det har jeg dyrket til vedligeholdelse af egen krop og som underviser/ instruktør på forskellige hold.

Jeg tror på den funktionelle krop og på en træningsform hvor du skal bruge hele kroppen fra yderposition til yderposition. Du skal helst ikke blive total smadret i flere dage efter en træning, men gerne hele tiden udvikle dig - bliver stærkere, mere udholden og bevægelig.

Mine andre koncepter.